11.01.2023 г.

Романтика и любов в "Мирише на звезди"

   За пъри път януари месец чакам снега с нетърпение. Обикновенно в морския град по това време на годината е студено и неприятно - вятър, студен дъжд и облачно небе. Тази година е топло и още даже не сме усетили, че е зима. И вместо вече да си мисля за пролетта, на мен все още ми се иска да усетя малко студ да пощипе лицето ми и да ме накара да се сгушиш в топъл и мек шал...
   Като се замисля, зимата също е романтичен сезон. Огън в камина; горещ шоколад, кафе или чай; с интересна книга под меко одеяло, която да те пренесе в приказни светове... вичко това може да е толкова романтично. Дали през зимата се чете повече?
   За зажаднелите за любов и романтика е последния ми сборник с разкази "Мирише на звезди". Поръчайте си книга, която ще подхрани въображението ви и ще стопли душата в студените зимни дни. За 14 февруари, денят на любовта, тази книга може да бъде и прекрасен подарък не само за вас, но и за любимите ви хора.
   "Мирише на звезди" е сборник с разкази за малките неща в големия живот. За обратите на съдбата и как да се научим да ги посрещаме. В търсене на щастието минават почти всичките ни дни. А то е малко на ръст и шепти. Научете се да го виждате. Научете се да усещате и любовта. Празнувайте я при всеки удобен момент. Тя минава през живота ни като стихия. Да вкуси любовта и щастието пожелавам от сърце на всеки, прочел тези редове. Обичайте! Книгата е илюстрована. В нея има 16 илюстрации на художника Михаил Пасков, който нарисува и корицата. Издателство "Онгъл" декември 2021г - 211 страници.

   До празника на любовта (въпреки, че не обичам много този празник) нека не пропускаме възможността да възпеем това велико чувство. Защото без любовта живота би бил безмислен.



   Сборник с разкази
"Мирише на звезди"
Даниела Паскова
цена 18 лв.

  
Сборниците с разкази може да се поръчат 

на имейл адреса:  daniella_paskova@abv.bg

на фейсбук профила:  Даниела Паскова





Няма коментари:

Публикуване на коментар